ANUNT INCHIDERE PROIECT POCU/227/3/8/118244

Resurse umane si afaceri competitive in regiunile Sud, Sud- Vest si Nord- Est

                                 Cod SMIS 118244

SC MENTOR  TRADING SRL, în calitate de beneficiar, a implementat în  perioada 16 Mai 2018- 15 Mai 2019 proiectul “Resurse umane si afaceri competitive in regiunile Sud, Sud- Vest si Nord- Est ”.

Proiectul a fost co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, contract  nr. POCU/227/3/8/118244.

Perioada de implementare a fost de 12 luni, iar valoarea totală  de 4.539.383,90 lei ( 94,99% finantare nerambursabilă in valoare de 4.312.034,31 lei ).

Obiectivul general al proiectului:

Imbunatatirea capacitatii de adaptare si de raspuns a angajatilor, intreprinderilor si antreprenorilor la dinamica pietei in sectoarele economice cu potential competitiv Turism si ecoturism, Textile si pielarie, Lemn si mobila, Industrii creative, Industria auto si componente, Tehnologia informatiei si comunicatiilor si Sanatate si produse farmaceutice si in corelare cu domeniile de specializare inteligenta identificare in SNCDI, din regiunile Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia si Nord-Est.

In cele 12 luni de implementare, proiectul a facilitat dezvoltarea capacitatii de adaptare si raspuns a angajatilor, intreprinderilor si antreprenorilor din sectoarele mentionate prin furnizarea de cursuri calibrate pe nevoile reale si actuale, atat ale angajatorilor, cat si ale grupului tinta. Astfel, proiectul, prin activitatile propuse, a generat un impact pe termen lung si a contribuit in mod direct la obiectivul tematic „Promovarea unor locuri de munca durabile si de calitate si sprijinirea mobilitatii lucratorilor”.

Dintre rezultatele proiectului, enumeram:

persoane sprijinite, persoane certificate; intreprinderi sprijinite, inclusiv IMM-uri;   IMM-uri care au introdus sisteme, instrumente, metode, practici etc. standard de management al resurselor umane/ conditii de lucru imbunatatite. Management de proiect performant realizat; cheltuielile indirect decontate; plan de comunicare proiect elaborat si aprobat; informarea- publicitatea proiectului realizata; set de materiale de constientizare a angajatorilor realizat; campanii de constientizare derulate; manageri si antreprenori recrutati in grupul tinta al  proiectului; sesiuni de coaching organizate si derulate; cursuri de competente antreprenoriale organizate si derulate; curs Management de produs organizat si derulat; programe mini-MBA organizate si derulate; seminarii privind inovarea sociala pentru manageri si antreprenori derulate; seminarii privind digitalizarea afacerii pentru manageri si antreprenori derulate; angajati din departamentele de resurse umane recrutati in grupul tinta al proiectului; cursuri Manager resurse umane organizate si derulate; set de instrumente in domeniul managementului strategic dezvoltat; intreprinderi sprijinite pentru planificare strategica pe termen lung; planificari strategice realizate

Accesul a fost gratuit, nediscriminatoriu, in baza eligibilitatii si in limita locurilor disponibile.

Date de contact:

Tel 0745 /119 119; Email: office@mentor-group.ro

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Citeste mai mult